masini ieftine

Inchirieri masini; mai ieftine prin rezervare online

Masini ieftine in Timisoara, cum se obtine acest deziderat? Cele mai bune preturi la masini de inchiriat se obțin după ce completati formularul de rezervare online. Firma de rent a car va fi încântată de această acțiune a dvs. Astfel, veți putea beneficia de un discount important. Aceasta pentru că printr-o rezervare online mașina va fi planificata . Chiar daca prețul de închiriere este mai mic, se preferă rezervarea unei mașini online. Iar dvs sunteți asigurat că nu alergati cu limba scoasă după tot felul de inchirieri masini dubioase. Știți cum e, tocmai atunci când te grabesti dai de dracu’!

Facandu-va o rezervare online, aveti sanse mai mari ca firma de inchirieri masini sa nu fie una care-si face veacul prin aeroport. Veti spune ca n-are importanta de unde apelati la serviciile de rent a car, dar va asiguram ca va-nselati! Faptul că sunteți deciși să închiriați o mașină atunci când ajungeți în aeroport s-ar putea să vă coste. Treaba asta nu e valabila doar in Timișoara, de exemplu, dar peste tot e la fel, iar explicatia este simpla.

Nu exista termenul de masini ieftine daca o firma care ofera masini de inchiriat are si biroul in aeroport. In acest caz, fiti siguri ca acel spatiu are o chirie semnificativa. Ori, de undeva trebuie recuperați acești bani, iar primul „jumulit” va fi clientul care ajunge acolo. E valabilă aprecierea ca primul venit, primul servit!

Firmele care au biroul în aeroport vor fi aproape intotdeauna mai scumpe. Este evident, trebuie plătită chiria, banii pe reclamă, agentul rent a car. Veti obtine inchirieri masini mai ieftine din aeroport doar dacă e vorba de masini de care fuge toată lumea. De xemplu de o vidanjă!

Si atunci, vă întrebăm, de ce să plătiți luxul de a face câțiva pași până ieșiți în fața clădirii aeroportului!?

Pentru inchirieri masini la preturi avantajoase iesiti din aeroport

Da, aceasta este solutia sa inchiriati masina ieftine, sa o faceti dincolo de aeroport. Desigur, va intrebati: bine, dar cum, caci eu la aeroport am nevoie!? Solutia este simpla si practicata de firmele cu masini la preturi rezonabile. Cautati pe internet masina pe care o doriti, de la firma de inchirieri pe care o alegeți. Faceti o rezervare si contactati reprezentantii acesteia. Ei va vor oferi discount-ul si va vor si astepta la avion. Simplu. Asa se procedeaza. Asa se obtin masini ieftine.

Cand am spus afara din aeroport pentru preturi mai bune, nu vorbim de inchirieri masini de la pirati taxi. O sa-i recunoasteti usor. Sunt inconfundabili. N-au niciun Dumnezeu, nu platesc nicio taxa, niciun impozit si sunt in stare sa va beleasca de piele si sa puna sare. Lacomi si cu masini proaste sau fara nicio asigurare, chiar daca straluceste de-ti ia ochii.

Verificati daca masina are asigurare…

Va vine greu sa credeti dar cele mai scumpe inchirieri masini s-au dovedit a fi de doua feluri. Acelea care de la inceput vi s-au parut scumpe, precum si cele care vi se spunea ca sunt cele mai ieftine. Paradoxal, dar exista oameni care cred ca daca totul este scump n-are cum sa fie si ilegal sau ceva in neregula. Tocmai din aceasta cazua muscă momeala.

Nu va faceti griji, exista clienti pentru toate, pentru inchirieri ieftine, scumpe, corecte sau mincinoase! Fiecare plateste dupa cum castiga banul. Daca sunteti insa amatori de preturi corecte si reale, atunci NBG Speed Car este una dintre solutii. Oferim inchirieri masini la aeroport, fara a avea birou in incinta aerogarii. Faceti o rezervare online si veti vedea.

Verificati masina la preluare, fiti atenti la predare

Una din țepele pe care le pot primi clienții serviciului de rent a car se produce în momentul preluării mașinii. Regula este ca aceasta să fie cu rezervorul plin. Verificați. Dacă nu are plinul făcut și s-ar putea să mai fie doar câtiva litri pe fundul rezervocului dvs veti fi păgubit. De ce? Pentru ca atunci cand o sa predati masina vi se va cere sa o înapoiati cu rezervorul plin. Astfel, costul masinii pe care ati inchiriat-o va creste.

Desigur, daca sunteti nabab și nu contează cât cheltuiți pe benzină sau costă în total mașina pe care ați ales-o… Dar, în acest caz, de ce mai închiriați mașini? Cumpărați-vă una de nouă si gata! Sau poate sunteți arab și ați venit așa, în vizită și de aceea apelați la inchirieri masini Timisoara. In acest caz, data viitoare ne vom stradui sa scriem in limba araba!

Verificați eventualele taxe, citiți contractul de închirieri

Serviciile de inchirieri ofera masini ieftine dar formalitatile seamănă uneori cu contractele bancare. Adică au niște clauze scrise cu litere mici, undeva în josul paginii. E bine totusi sa va puneti ochelarii si să le cititi cu atentie. Asigurati-va ca ati inteles contractul si ca nu contine nicio clauza inacceptabila pentru dvs.

Dacă ati rezervat o masina prin inchiriere online, verificati daca atunci cand preluati masina sunt aceleasi conditii. Uneori vi se cere o garantie in bani, adica mai intotdeauna. Asigurati-va ca ati inteles termenii de predare preluare si de restituire a garantiei. Desigur, nu este vorba de serviciile de inchirieri masini oferite de Takeacar.ro.

O alta chestiune pe care ar trebui s-o luați în calcul este cea a taxelor de parcare, de stationare la hotel etc. S-ar putea ca unele din acestea sa fie semnificative, iar in acest caz este foarte posibil sa preferati sa mergeti cu taxiul. De ce sa apelati la un serviciu de inchirieri mai scump decat taxi-ul? Este aMasini ieftine

Dacă ați urmat sfaturile noastre de mai sus, măcar jumătate dintre ele, aveți șanse să obțineți masini ieftine de inchiriat. Asta desigur, dacă vă pasă! Nouă da…