inchirieri masini

Despre noi

Oferim servicii de inchirieri masini in Timisoara cu preluare/predare de la Aeroportul Internațional Traian Vuia. Suntem firma specializata in activitati de rent a car pentru Timisoara dar deservim si zonele adiacente. Altfel spus, daca va intereseaza sa inchiriati o masina in Arad si ne contactati prin rezervare online este posibil sa va satisfacem dorinta.

Agream serviciul de rezervare online caci astfel munca noastra de inchirieri masini este mai echilibrata. In acelasi timp, prin metodele de early-booking si dvs veti putea obtine preturi avantajoase.

Asigurari la inchirieri masini oferite de NBG

Masinile de inchiriat oferite de NBG Speeed car srl Timisoara sunt intr-o stare tehnica impecabila si beneficiaza de asigurari. Totusi, va rugam sa notati ca asigurarile oferite de noi nu va exonereaza de toate situațiile care pot să apara. De aceea vă recomandăm să folosiți serviciul nostru de rent a car cu foarte mare grija si atentie. In general, va rugam sa tratati automobilele oferite de noi in aceeasi maniera de parca ati fi dvs. proprietarul real.

Ne straduim sa oferim aceleasi servicii corecte si la preturi cat mai convenabile pentru toti clientii nostri. Este un efort pe care toate firmele de inchirieri masini il depun, va asiguram de acest lucru, dar din pacate mai depinde si de dvs. Noi vom fi primii bucurosi daca reusim sa va captam interesul, sa va multumim indeajuns, ca sa apelati din nou.

Asigurarile tehnice pentru masini inchiriate de la NBG Speed Car Timisoara sunt obtinute de la firme acredidate si specializate. Mai mult, in general, oferim un serviciu e inchirieri masini care se bazeaza foarte mult pe preventie. De aceea, la preluarea oricarei masini va vom face un scurt instructaj tehnic. Acesta are rolul de a va familiariza cu posibilitatile masinii si cu caracteristicile soselelor pe care urmeaza sa rulati.

Masini de inchiriat la preturi mici

Noi nu a vom spune ca avem masini de inchiriat ieftine, ci doar ca serviciile oferite de noi au un pret corect. Este firesc ca in momentul in care beneficiati de un rent a car pe care-l apreciati sa va imaginati ca intretinerea masinilor costa bani.

Suntem intr-o permanenta preocupare de a achizitiona masini care sa ofere conditii excelente de calatorie. Niciunde insa in lumea aceasta serviciile de rent a car nu sunt gratuite. Cand se lucreaza cu o masina automat se presupun costuri de intretinere sau reparatii.

Cu toate costurile de intretinere si eforturile depuse, avem oferte generoase si putem oferi preturi mici. Oferim masini de inchiriat ieftine comparativ cu altele similiare de pe piata de inchirieri auto din Timisoara.

Totusi, pentru a putea oferi si altora avantaje la servicii de inchirieri masini, am vrea sa fim considerati prietenii dvs. Iar prietenii se ajuta intre ei!