Publicat pe

De ce închirieri masini la Takeacar Timişoara?

inchirieri masini timisoara

Închirierile de mașini sunt o afacere rentabilă în România. Adică nu o face nimeni pentru că așa s-a născut el, să ofere servicii iar viața lui are țelul de a vă fi de folos! Nimeni nu are un obiectiv sau o misiune pe acest pământ, adică să vă sară în ajutor. Nu se face din pasiune acest job, nimeni nu vă va da ceva pe gratis. La fel și noi, Takeacar, suntem o firmă care vrem să facem profit. Este modul nostru de viață, vrem să facem bani oferind servicii de închirieri mașini. Vrem să achităm salariile oamenilor noștri.

În același timp, suntem conștienți că dacă nu vă mulțumim când luați o mașină de la noi, nu ne veți mai căuta!…

Deci, dacă am lămurit că asta nu este o treabă de voluntariat și nici muncă pentru a fi ocupați, să trecem la subiect. De ce ar vrea cineva să închirieze o masina de la noi?

NBG Speed Car face închirieri mașini legale

Suntem siguri că oferta de închirieri mașini Timișoara este bogată. Adică aveți de unde alege, dați un „search” pe internet și veți găsi zeci și sute de anunțuri. Asta mai înseamnă un singur lucru: unii lucrează legal iar alții sunt evazioniști. Cei care închiriază mașini fără acte nu sunt doar concurența noastră neloială, ci și inamicul dvs. Puteți fi siguri că dacă apelați la o firmă de rent a car fantomă aveți mari șanse de a lua țeapă.

Ce ar putea însemna o țeapă când închiriați o mașină? Unul dintre cele mai simple exemple este să dați o garanție pentru buna returnare a mașinii și să n-o mai puteți recupera. Iar în graba de la aeroport, când trebuie să plecați, mai aveți timp să căutați orbul și să-i scoateți ochii?

Un alt exemplu ar fi acela că „firma” de închirieri mașini nu vă eliberează factură. Nu puteți deconta în acest caz. Și dacă nu puteți deduce cheltuielile, întrebare firească, cine va suporta deplasarea dvs. în caz că sunteți în interes de serviciu!? Cel care a închiriat mașina, logic…

Ar mai fi problema unui accident în trafic. Nimeni nu-l dorește, dar dacă se întâmplă, o firmă care lucrează legal va rezolva cu asigurarile. Altfel, veți plăti dvs.!

După cum vedeți, exemple simple și de bun simț despre problemele pe care le puteți avea apelând la evazioniști. Și atunci, de ce mai există firme fantomă? Pentru că în Timișoara, în România, întotdeauna va exista cineva care vrea să trișeze. Întotdeauna va exista cineva care vrea să obțină foarte mult plătind foarte puțin. Ori alăturarea acestor două concepte este imposibilă. În activitatea de închirieri mașini mult și ieftin nu merge deloc.

Prețuri corecte, nu mașini ieftine

Mai sus încercam să vă explicăm ce înseamnă închirieri mașini ieftine. Adică ilegal și cu probleme, care vă pot strica vacanța. Sau pot provoca un conflict între dvs și șefii dvs. Desigur însă că fiecare este propriul stăpân, iar dvs sunteți liber în a alege ce serviciu de închirieri doriți. Takeacar.ro nu vă va oferi însă mașini ieftine, servicii la prețurile cele mai mici, ci doar veți plăti cât face fiecare. Altfel spus, serviciile noastre reflectă prețul pe care-l achitați.

Mașinile pe care le oferim spre închiriere sunt asigurate, iar acest lucru înseamnă bani. Presupune service, inspecții și muncă. Înseamnă și siguranța dvs., puteți fi siguri că la un incident cu mașina situația nu va fi atât de neagră. Asta nu înseamnă că puteți lovi mașina în mod intenționat, ca să vă distrați sau să ne faceți nouă pagubă. Nici pe departe, acestea sunt copilării pe care avem convingerea că nici măcar nu le gândiți.

Scăderea prețurilor în business-ul de rent a car ține de mai mulți factori. Unul dintre acestea este chiar comportamentul celor care apelează la închirieri mașini. Pe ansamblu, cu cât o societate este mai civilizată, cu atât serviciile sunt mai bune. În cazul nostru, vom avea mașini de închiriat la prețuri mai mici. Dar asta este o altă discuție. Altă dată…

Servicii de rent a car prietenoase

Ce înseamnă să închiriezi prietenos? Practic, să fii amabil cu clientul. Să-i satisfaci pretențiile respectându-ți principiile afacerii. Spuneam mai sus că business-ul de de închirieri mașini nu este un voluntariat. Este o activitate prin care se câștigă bani, se oferă servicii, se asigură salarii.

Să nu ne fie jenă să recunoaștem că am investit și vrem să obținem profit din închirieri mașini. Pentru a fi însă o afacere de durată și cât mai solidă e nevoie să fim corecți și amabili. Noi, cei de la Takeacar.ro știm aceste lucruri. Rămâne să conștientizați și dvs.

Vă invităm să folosiți firma noastră de rent a car. N-o să vă pară rău. Avem servicii de închirieri mașini cu adevărat oneste.